BANÁNOVÝ CHLEBÍČEK
BANÁNOVÝ CHLEBÍČEK

INGREDIENCE
50g špaldové hladké mouky
40g ovesné mouky
30g kukuřičné polenty
15g biotech proteinu- sušenka
2 banány (170g)
2 vejce
10g kokosového oleje
2 lžičky datlového sirupu
2 lžičky kypřícího prášku
2 lžičky skořice
1 lžička vanilky v prášku
Kešu oříšky (jiné)
POSTUP
Nejdříve si rozmixuje bílky. Následně přimixujeme banány a postupně přidáváme i olej, žloutky a datlový sirup. V jiné misce smícháme všechny sypké ingredience, do kterých můžeme přidat i nasekané ořechy. Tekutou směs vlijeme do suché a zlehka, ale řádně, promícháme. Nakonec dáme do formy vyložené pečícím papírem, navrch vyskládáme kešu a pečeme na 200° cca 20 minut.
BANANA BREAD
INGREDIENTS
50g spelled flour
40g oat flour
30g corn polenta
15g protein-biscuit
2 bananas (170g)
2 eggs
10g of coconut oil
2 teaspoons date syrup
2 teaspoons of baking powder
2 teaspoons of cinnamon
1 teaspoon vanilla powder
Cashew nuts (other)
METHOD
First it mixes the egg whites. Then we mix the bananas and gradually add oil, egg yolks and date syrup. In another bowl, mix all the dry ingredients, to which we can also add chopped nuts. Pour the liquid mixture into the dry mixture and lightly, but properly, mix. Finally, put in a mold lined with baking paper, unfold the cashew on top and bake at 200 ° for about 20 minutes.