KUŘECÍ S BATÁTOVO-MRKVOVÉ PYRÉ

INGREDIENCE
Kuřecí prsa
1 malá cibule
2 lžíce hořčice
lžíce ghee
arašídové máslo
Špetka soli, pepře
PYRÉ
batáty
mrkev
sůl
voda
POSTUP
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a smícháme spolu s hořčicí, solí a pepřem. na ghee si osmahneme cibulku, následně přidáme masovou směs a restujeme, dokud maso není hotové. Na pyré si uvaříme batáty a mrkev. Slejeme vodu, ale trochu necháme. Osolíme. Batáty a mrkev s trochou vody rozmixujeme dohladka. Celé jídlo servírujeme s arašídovým máslem
CHICKEN WITH CARROT-SWEET POTATO PUREE
INGREDIENCE
Chicken breast
1 small onion
2 tablespoons mustard
spoon ghee
peanut butter
A pinch of salt, pepper
PUREE
sweet potatoes
carrot
salt
water
METHOD
Cut the chicken breast into cubes and mix with mustard, salt and pepper. fry the onion on the ghee, then add the meat mixture and sauté until the meat is ready. Cook sweet potatoes and carrots on the puree. We pour water, but leave a little. Mix sweet potatoes and carrots with a little water until smooth, add a pinch of salt. The whole meal is served with peanut butter
