BROWNIE STRAWBERRY CAKE

25.06.2020

IGREDIENCE
35g hladké špaldové mouky
25g kukuřičné polenty
25g čirokové kaše Nominal (šel by i jiný druh-jáhlová, rýžová...) 20g hladké ovesné mouky
10g kokosové mouky
10g @legracie_czsk lowcarb kaše lískový ořech
10g tahini (nebo kešu/mandlové hladké máslo)
110 ml sójového mléka
1 vejce
5g kakaa
5g tmavého karobu
8g kypřícího prášku 


POSTUP
Všechny sypké ingredience přesypeme přes sítko a smícháme. Bílek vyšleháme na sníh. Do sypké směsi přidáme žloutek, mléko, tahini a zamícháme. Nakonec vmícháme sníh. Těsto rozprostřeme do formy vyložené pečícím papírem, poklademe plátkami jahod a pečeme 30 minut na 200°. Prostředek těsta by měl vypadat lehce nedopečený, to je na tom to nejlepší

INGREDIENTS

35g smooth spelled flour
25g corn polenta
25g Nominal sorghum porridge (another kind of millet, rice ...) would also go 20g plain oat flour
10g coconut flour
10g @legracie_czsk lowcarb hazelnut porridge
10g tahini (or cashew / almond smooth butter)
110 ml of soy milk
1 egg
5g cocoa
5g dark carob
8g baking powder


METHOD
Pour all dry ingredients through a sieve and mix. Whip the egg whites. Add egg yolk, milk, tahini to the dry mixture and mix. Finally, we mix in the egg whites. Spread the dough in a mold lined with baking paper, place sliced strawberries and bake at 200 ° for 30 minutes. The dough should look slightly undercooked, that's the best thing about it.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky