ČOKOLÁDOVÉ MRKVOVÉ BROWNIE

INGREDIENCE
70g hladké špaldové mouky
15g čokoládového proteinu
10g kokosové mouky
25g třtinového cukru
100g vařené mrkve
Vejce (bílek vyšlehat)
25g kokosového oleje
25g 85% čokolády
Lžička Cara (rozpustná káva)
10g kakaa
PDP
POSTUP
Mouku smícháme spolu s kypřícím práškem, proteinem. Následně si v misce nad voldní lázni rozpustíme čokoládu, olej, kakao a cukr. Caro zalejem trochou vody a promícháme. Uvařenou mrkev si nastouháme najemno a přidáme k mouce, poté i čokoládovou směs, Caro a žloutek. Na závěr přidáme vyšlehaný bílek. Pečeme na 180° 30-35 minut.
CHOCOLATE CARROT BROWNIE
INGREDIENCE
70g smooth spelled flour
15g chocolate protein
10g coconut flour
25g cane sugar
100g boiled carrots
Eggs (egg whites)
25g of coconut oil
25g 85% chocolate
Spoon of soluble caffeine free coffee
10g cocoa
baking powder
METHOD
Mix the flour together with the baking powder, protein. Then melt chocolate, oil, cocoa and sugar in a bowl. Coffee with a little bit of boiling water and mix. Grate the cooked carrots and add to the flour, then the chocolate mixture, coffee and egg yolk. Finally, add the whipped egg white. Bake at 180 ° for 30-35 minutes.
