KAKAOVÉ "MÍŠA" ŘEZY

25.06.2020

RECEPT (7 kusů)
INGREDIENCE na korpus
40g hladké špaldové mouky
15g čokoládového proteinu
15g kakaa
3 vejce
40ml mléka
1/2 lžičky PDP
Smícháme mouku s PDP, kakaem proteinem, mlékem a žloutky. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem do tvaru obdelníku. Pečeme na 185° cca 20 minut. 


NÁPLŇ
20g pudingového prášku
10g vanilkového proteinu
260ml mléka
80g tvarohu
Sladidlo/cukr +džem a čokoládu navrch
Puding smícháme s proteinem a mlékem. Vaříme dokud puding nezhouste. Po vychladnutí přidáme tvaroh, popř. dosladíme.
Placku rozkrojíme napůl. Jednu polovinu potřeme džemem a navrstvíme polovinou krému. Druhou polovinu korpusu dáme navrch a potřeme zbytkem krému. Rozehřejeme si čokoládu s trochou mléka a polijeme ní celé "řezy". Necháme vychladnout alespoň 2 hodiny v lednici a máme hotovo!

RECIPE (7 pieces)

INGREDIENTS on the corpus
40g smooth spelled flour
15g chocolate protein
15g cocoa
3 eggs
40ml of milk
1/2 teaspoon PDP
Mix flour with PDP, cocoa protein, milk and egg yolks. Finally, mix in the solid snow from the proteins. Pour the dough onto a baking sheet into a rectangular shape. Bake at 185 ° for about 20 minutes.
FILLING
20g of pudding powder
10g vanilla protein
260ml of milk
80g curd
Sweetener / sugar + jam and rchtop
METHOD
Mix pudding with protein and milk. Cook until the pudding is thickened. After cooling, add curd, sweeten if you want.
We cut the corpus in half.  On one half spread jam and layer half of the cream. Put the other half of the top and apply the add of the cream on top. Heat the chocolate with a little milk and pour the whole "slices" over it. Let cool for at least 2 hours in the fridge and we're done!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky