JABLEČNÝ ZÁVIN

14.04.2021

INGREDIENCE
100g hladké rýžové mouky
100g hladké špaldové mouky
80g kefírového mléka
1 vejce
3 jablka
140g řeckého jogurtu (můžete použít i tvaroh)
3 lžíce erythritolu
1 lžička pudingového prášku
1 lžička skořice

POSTUP
Ručně smícháme těsto a dáme odpočinout do ledničky. Mezitím si připravíme náplň. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Jogurt promixujeme s pudingovým práškem a 2 lžícemi erithritolu. Těsto vyndáme z lednice a vyválíme na pomoučněném stole do tenka. Na polovinu potřeme jogurtovou vrstvu, posypeme jablky, z kterých jsme částečně vymačkali šťávu a posypeme erythritolem se skořicí.
Pečeme na 200 stupňů cca 35 minut.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky